Piscine

Deja de 25 de ani oferim în toată lumea piscine de cea mai înaltă calitate. Piscinele ALBIXON, cu revărsare şi cele cu skimmer, pot fi adaptate exact cerinţelor şi nevoilor dvs.

Piscine ALBISTONE®

Piscine cu luciu de apă

Overflow

Piscinele ALBIXON cu luciu de apă se încadrează actual în tehnologiile de Top ...

Mai multe 

Piscine cu skimmer

Skimmer

Piscinele ALBIXON cu skimmer au o serie de proprietăţi unice, nemaiîntâlnite. Principalul...

Mai multe 

De ce ALBISTONE®

Why ALBISTONE®

Ne plac produsele care îşi păstrează culoarea iniţială şi după expunere îndelungată la lumina soarelui. De aceea am dezvoltat materialele ALBISTONE®. Sunt rezistente la îngheţ şi la acţiunea apei şi sunt 100NULLcologice.

Mai multe 

Alegeţi-vă distribuitorul local:

DORESC O PISCINĂ DAR, CUM ÎMI DAU SEAMA CARE AR FI CEA MAI BUNĂ PENTRU MINE?

Tocmai v-aţi decis să achiziţionaţi o piscină, dar nu vă puteţi orienta printre nenumăratele tipuri, materiale, forme, accesorii de piscină şi echipamente non-standard?

Piscina este ceva ce se cumpără pentru a dura mulţi ani, fapt pentru care alegerea dvs. trebuie bine gândită şi planificată. Însă nu este chiar aşa de greu. Reprezentanţii noştri comerciali din toată lumea au sarcina de a vă ajuta.

Singurul lucru care vă trebuie este un dram de inspiraţie, pentru ca ei să aleagă din oferta noastră. Aşadar, pentru a vă putea orienta mai bine în ofertă, aruncaţi o privire asupra unor parametri de bază şi asupra avantajelor tehnologiilor individuale.

Ca adevăraţi specialişti în piscine - încă din anul 1990 - şi singurii din Cehia care ofertă toate tehnologiile principale, suntem pregătiţi să vă punem la dispoziţie informaţii mai obiective decât cele ale agenţilor de vânzare sau ale micilor producători. Vă punem la dispoziţie nu numai o gamă largă de tehnologii, dar şi echipe de profesionişti foarte bine pregătiţi, cele mai bune preţuri şi produse de cea mai înaltă calitate. Vă acordăm consultanţă pentru a înţelege care tehnologie este cea mai bună pentru dvs., vă ajutăm să pregătiţi instalarea şi susţinem realizarea visului dumneavoastră.

Ce înseamnă o piscină autoportantă?

Acest termen se referă la piscinele îngropate în pământ, care sunt ideale pentru instalarea în exterior. Sunt confecţionate din cele mai rezistente materiale, având o durabilitate de până la 50 de ani. Stabilitatea coloristică mare, stabilitatea UV, elasticitatea şi duritatea materialelor, ne permit să fabricăm nu numai forme standard, dar şi forme la comandă, după cerinţele şi imaginaţia clientului. Datorită materialelor unice şi tehnologiilor moderne, dimensiunile, formele, amplasamentul şi tipurile de scări, precum şi o serie întreagă de alte detalii tehnice, pot fi realizate la comandă. Culoarea albastru clar a materialului evidenţiază frumuseţea şi curăţenia apei din piscină..

Prin ce se diferenţiază piscinele din fibră de sticlă de piscinele autoportante ALBISTONE?

Piscinele din fibră de sticlă şi din polipropilenă sunt foarte asemănătoare. Proprietăţile mecanice şi rezistenţa materialelor sunt comparabile. Cu toate acestea, piscinele din fibră de sticlă sunt fabricate ca rezervoare integrale, utilizându-se forme standardizate. În cazul acestora, mărimea, adâncimea, forma şi amplasamentul scărilor nu pot fi adaptate în funcţie de cerinţele clientului - acest lucru este posibil numai în cazul piscinelor autoportante Albistone.

Este adevărat că piscinele din folie necesită utilizarea unei alte tehnologii, diferită de cea menţionată mai sus?

Da. Piscinele din folie sunt fabricate cu o tehnologie diferită. Diferenţiem două categorii principale. Prima este reprezentată de tipul Menorca (denumit şi Toscana, Ibiza sau Mallorca). La fel ca în cazul piscinelor din fibră de sticlă, forma şi dimensiunile sunt dat, neputând fi adaptate în mod arbitrar. Aceste piscine sunt compuse dintr-o construcţie metalică, care este îmbrăcată ulterior în folie PVC..

Al doilea tip de piscine din folie sunt aşa zisele piscine americane. Este vorba despre modelele Hawai şi Tropic, care fac parte din seria consacrată Eden. În acest caz, construcţia piscinei este formată din elemente de cofraj cu adâncime variabilă pentru fund. Ulterior, pe scheletul piscine piscine se instalează o folie Superliner cu grosime de 0,85 mm. Adâncimea şi compartimentarea fundului sunt date de mărimea şi tipul piscinei.

Cum este cu învelişul superior al piscinei? Este acelaşi ca folia?

Învelişul din folie groasă se utilizează în cazul în care clientul se decide pentru o piscină din beton. În cazul în care suprafaţa de beton nu este finisată, nu numai că i-ar putea răni pe utilizatorii piscinei, dar în porii din beton s-ar putea acumula murdării sau bacterii care ar face piscina inutilizabilă. De aceea aceste piscine sunt îmbrăcate în folie Se utilizează un material cu o suprafaţă netedă, pe care bacteriile nu se depun şi care poate fi uşor de întreţinut şi de curăţat.

Învelişul de suprafaţă se utilizează şi în alte cazuri, cum a fi, renovarea unor piscine vechi din metal sau din plastic. În acest scop utilizăm o folie din PVC moale, cu o grosime de 1,5 mm.

Piscine cu luciu de apă rezervor de retenţie? O inovaţie în domeniul tehnologiei overflow!

Piscine cu luciu de apă reprezintă vârful absolut al tehnologiilor de piscine. Dar cerinţele tehnice şi de construcţie cresc costurile acestor piscine. Această situaţie de fapt trebuie schimbată! Inginerii noştri au reuşit să dezvolte piscine cu luciu de apă, Albistone, care îmbină confortul piscine cu luciu de apă cu accesibilitatea preţurilor piscinelor autoportante cu skimmer Albistone, acestea fiind, în ultimii 20 de ani, cele mai vândute în Cehia.

Am îmbinat piscinele autoportante Albistone cu tehnologia overflow având un canal de scurgere, care este conceput astfel încât să aibă şi rolul de rezervor de echilibrare. Am minimizat astfel cerinţele de construcţie şi am reuşit să facem acest proiect accesibil, la fel ca în cazul piscinelor autoportante Albistone. Aşadar vă veţi putea bucura din plin de confortul, designul unic şi avantajele unei piscine cu luciu de apă.

Accesoriile de piscină se potrivesc pentru toate tipurile de piscină?

Într-o anumită măsură, da. Oferim accesorii de piscină BRILIX, de cea mai înaltă calitate Oferta noastră include accesorii şi echipamente non-standard, pentru toate tipurile de tehnologii menţionate. De la iluminat de piscină (LED sau lămpi halogen) până la o gamă largă de unităţi de filtrare şi pompe de circulaţie, inclusiv echipamente pentru de tratare a apei fără clor, cum sunt lămpi UV şi salinizatoare. Livrăm toate aceste produse în funcţie de dimensiunea şi tipul piscinei pentru care sunt destinate. Cumpărând produsele noastre nu veţi plăti pentru nişte accesorii necorespunzătoare.

Pentru a vă înlesni întreţinerea piscinei. oferim şi o gamă largă de echipamente non-standard. De exemplu, aspiratoarele de piscină, care menţin în mod automat piscina curată. Tratarea fără clor a apei, care menţine apa din piscină curată ca cristalul şi fără bacterii şi alge, fără a fi necesară utilizarea unei substanţe chimice. Pompe de căldură, care prelungesc sezonul de baie cu costuri minime. Şi multe alte echipamente. Participăm periodic la târguri internaţionale de piscine. Consideră că este firesc să urmărim tendinţele noi şi să ne adaptăm metodelor noi de curăţare a apei din piscină. O astfel de tendinţă poate fi electroliza apei sărate, soluţie pe care chiar o oferim. La târgurile şi expoziţiile din anul 2014 am prezentat ca o noutate principală controlul prin intermediul smartphone-ului, pentru sistemele iOS şi Android.

Certificate şi garanţii

Pentru ca experienţa dumneavoastră să fie cât mai plăcută, site-ul nostru web utilizează cookies. Citiţi mai multe