Acoperiri

Securitatea piscinei, prelungirea sezonului de baie, apă curată ca cristalul, costuri minime pentru încălzire şi limitarea utilizării chimicalelor în piscină? Toate acestea devin simple mulţumită acoperirilor de piscine ALBIXON.

  Acoperiri de piscine - ALBIXON BOX  

Casablanca Infinity

Casablanca Infinity

Dacă preferaţi formele fine şi sofisticate, atunci acoperirea Casablanca Infinity este tocmai pentru...

Mai multe 

Dallas

Dallas

Dacă preferaţi o acoperire mai joasă şi vă plac formele curbate şi curbele netede, atunci cea mai ...

Mai multe 

Dallas Clear

Dallas Clear

Fă plac formele liniştitoare ale arcurilor combinate cu planurile elegante? Varianta Dallas Clear vă...

Mai multe 

Klasik

Klasik

Modelul de acoperire de piscină Klasik este unul dintre cele mai accesibile de pe piaţă din punct...

Mai multe 

Klasik Clear

Klasik Clear

Vă place designul standard Klasik, dar doriţi ceva în plus? Atunci aveţi la dispoziţie KLASIK Clear...

Mai multe 

  Acoperiri de piscine - atipice

Monaco Future

Monaco Future

Designul acoperirii Monaco Future fost inspirat de forma picăturilor de apă. Va avea un aspect plăcut...

Mai multe 

Casablanca

Casablanca

Acoperirea Casblanca este aici pentru dumneavoastră. Aveţi la dispoziţie o gamă largă de...

Mai multe 

Alegeţi-vă distribuitorul local:

Ce vă oferă o acoperire de piscină?

În cazul în care aveţi în grădină o piscină de exterior neacoperită, fie că este vorba despre una autoportantă, din fibră de sticlă, din plastic, din beton, din ceramică sau din folie, cu siguranță că întâmpinaţi o serie întreagă de probleme.

 • Cum să împiedicaţi ca apa din piscină să nu se murdărească în continuu.
 • Cum să menţineţi apa caldă? Întotdeauna se răceşte pe timpul nopţii.
 • Calitatea apei se înrăutăţeşte întotdeauna când plouă.
 • Unde sunt copiii? N-aţi văzut câinele? Vă temeţi de înec?

V-aţi cumpărat o piscină pentru a îndeplini nu numai un vis propriu, ci şi pe cel al apropiaţilor, mai ales al copiilor. Cu toate acestea, întreţinerea şi siguranţa vă creează probleme.

Suntem pregătiţi să vă scăpăm de toate grijile cu un singur produs - acoperire de piscină! Nu există o soluţie mai simplă şi mai eficientă. Ce probleme poate soluţiona o acoperire de piscină:

Siguranţă! Nu va mai trebui să vă faceţi griji de unde se află copii sau animalele de companie ale dvs. Veţi putea fi siguri că acoperirea împiedică accesul nepermis al acestora în piscină şi producerea unei tragedii. Acoperirea de piscină este echipată cu diferite măsuri de siguranţă şi de elemente de securitate (fixarea modulelor, încuietori de uşi cu blocaje pentru copii etc.) care garantează o siguranţă maximă.

O mai mare temperatură a apei! Acoperirea de piscină este fabricată din plăci din policarbonat celular. Aceste plăci sunt utilizate nu numai ca umplutură a construcţiei din aluminiu a acoperirii, dar au şi rolul de a ajuta la creşterea temperaturii apei din piscină prin acţiunea luminii solare. Dacă optaţi pentru o acoperire de piscină , veţi putea prelungi sezonul de baie cu câteva luni. Nu numai apa din piscină nu se răceşte în timpul nopţii, dar se şi încălzeşte GRATIS atunci când vremea este însorită. Rezultatul constă din economii semnificative.

Apă curată, ca de izvor! V-aţi săturat să îndepărtaţi într-una din apă o mulţime de impurităţi, cum ar fi iarbă, frunze, animale mici etc.? Imediat după ce aţi acoperit piscina, nu veţi mai avea griji cu curăţenia apei. Pur şi simplu, impurităţile grosiere nu vor mai ajunge în apă. Afară începe să plouă şi deja v-aţi consolat cu ideea că ploaia va creşte valoarea H-ului din apa piscinei şi că va trebui să stabilizaţi cu chimicale valoarea acestuia. Nu mai este nevoie - dacă piscina dvs. este acoperită, niciun alt factor (ploaie acidă, polen, praf etc.) nu va mai influenţa calitatea apei. Apa va rămâne curată..   

Din ce este fabricată acoperirea de piscină?

Elementul principal de construcţie al acoperirii de piscină este un aliaj de aluminiu special, de înaltă calitate, care este tratat la suprafaţă prin anodizare (sau vopsit ori cu decor de lemn). Acest material se utilizează pentru toate piesele portante, pentru arcuri şi pentru construcţia întregii acoperiri.

Materialul de umplutură este policarbonat celular sau sticla organică. Ambele aceste materiale au proprietăţi fizice datorită cărora au rol de panouri solare, care cresc cu aproximativ 8 °C temperatura apei din piscina de exterior a dvs.

Catalog cu acoperiri de piscină. Indiferent de ce aveţi nevoie - suntem pregătiţi să fabricăm pentru dumneavoastră.

Piscina dvs. poate fi acoperită în mai multe moduri. Vă puteţi alege varianta care vi se pare cea mai avantajoasă. Ori optaţi pentru o prelată inestetică, fără niciun fel de elemente de siguranță, care nu uşurează mai deloc întreţinerea piscinei, dar care chiar ea solicită întreţinere şi curăţare, ori alegeţi o acoperire de piscină confortabilă, sigură şi multifuncţională..

Oferim acoperiri de piscină din următoarele modele de serie de bază:

Klasik, Klasik Excellence şi  varianta fără linii de şine Klasik No-line. Cel mai vândut şi, din punct de vedere al preţului, cel mai avantajos model de acoperire este KLASIK al cărui design se bazează pe arcul de cerc. CASABLANCA Infinity este o inovaţie a modelului Klasik, adecvată pentru acoperirile joase.

Casablanca este deja cel mai vândut model, care corespunde cerinţelor clienţilor cu un gust mai sofisticat. Modelul foarte impresionant atât în varianta înaltă - de trecere, cât şi în varianta joasă. Modelul Casablanca se poate livra şi ca sistem fără linii de şine. Oferta noastră include în continuare noul model de serie Casablanca Infinity.

Dallas. numele spune tot, este un model interesant şi impunător. Mai ales forma lui, care este o combinaţie de design între acoperirile Klasik şi Casablanca. Acest model este disponibil la un preţ foarte avantajos şi frumuseţea lui este evidentă în cazul variantelor cu înălţime redusă şi medie. Pentru jacuzzi,   wellness şi SPA, este destinat modelul Dallas SPA.

Monaco este apreciat de clienţii atraşi de designul expresiv din punct de vedere tehnic şi constructiv. Forma de semicerc se sprijină pe un perete drept, care trece lin într-o curbă elegantă. Acest model este ideal pentru exterioarele în care domină detaliile tehnice. Eleganţa lui iese cel mai mult în evidenţă în varianta înaltă - de trecere.

Monaco Future este modelul Monaco modificat. Am înlocuit muchiile drepte cu unele rotunde. Această acoperire are o formă de picătură şi popularitatea ei creşte în rândul clienţilor. Modelul îmbină eleganţa, cu curbele plăcute şi designul de top dus până la perfecţiune.

Toate modelele pot fi fabricate cu înălţime minimă (deja de la 55 cm). Acest lucru va fi apreciat de toţi care doresc o acoperire cât mai joasă, pentru a nu distrage atenţia în grădină. Recomandăm ca în aceste cazuri, suprafaţa construcţiei să fie tratată special cu aşa numitul decor de lemn. Acoperirea va arăta ca şi cum ar fi fabricată din lemn de ulm sau de pin. Acoperirea poate fi vopsită şi într-o culoare din gama RAL, astfel încât nuanţa să fie aceeaşi ca a ferestrelor, a faţadei sau a altor detalii ale casei dvs.

În mod asemănător putem fabrica acoperiri în aşa numita înălţime de trecere. Aceste acoperiri pot servi şi ca grădină de iarnă, care ar putea fi utilizată o garderobă confortabilă sau, mulţumită înălţimii de trecere, ca un centru propriu de relaxare creat în spaţiul astfel creat.

Imaginaţi-vă: Începe vara, soarele luminează însă uneori este acoperit de nori şi relaxarea dorită pe marginea piscinei este întreruptă de rafalele puternice de vânt. Credeţi că în aceste condiţii nu vă veţi mai putea bucura de piscină? Nu este aşa - veţi putea dacă aveţi o acoperire de piscină cu înălţime de trecere. Îmbrăcaţi-vă costumul de baie şi halatul şi nu uitaţi prosopul. Piscina dvs. este acoperită la fel ca şi şezlongul, apa are o temperatură plăcută, deoarece acoperirea multiplică efectul soarelui, protejând în acelaşi timp împotriva vântului care ar putea întrerupe idila. Nimic nu vă va împiedica să vă bucuraţi de relaxare după o zi de muncă.

Oferta noastră include şi o gamă de acoperiri pentru autoturisme care vă protejează maşina împotriva intemperiilor. Fabricăm şi acoperiri pentru locuri de aşteptare şi bănci, utilizabile în staţiile mijloacelor de transport în comun şi pe stadioanele de fotbal. La noi puteţi comanda şi baldachine şi acoperiri din materiale de înaltă calitate.

ACOPERIRI NOVATOARE NOI, în anul 2014

Ca unul dintre producătorii mondiali de top, scoatem pe piaţă o serie nouă de acoperiri de piscine cu design novator, cu forme noi şi cu îmbunătăţiri tehnice.

 • un nou aspect elegant al acoperirilor de piscine
 • muchii rotunjite
 • panouri frontale şi posterioare ancorate parţial de module
 • fabricare din materiale de cea mai înaltă calitate, de la producători mondiali de top (BAYER, ARLA Plast, CONSTELLIUM aluminium) – garanţie completă a produselor ALBIXON
 • tratarea suprafeţelor construcţiei conform standardelor internaţionale QUALICOAT, QUALIDECO şi GSB International

ACOPERIRI DE TERASE, PENTRU TOATE ANOTIMPURILE?

 • Vă veţi bucura de o terasă indiferent de vremea de afară, din primăvară până în toamnă.
 • Acoperirea vă va proteja mobilierul şi dotările din grădină pe timp de iarnă.
 • Acoperirile sunt durabile şi rezistente la intemperii.
 • Soluţii la comandă şi soluţii atipice pentru case, restaurante şi hoteluri...

Certificate şi garanţii

Pentru ca experienţa dumneavoastră să fie cât mai plăcută, site-ul nostru web utilizează cookies. Citiţi mai multe