Menu:

Materialul unic

Why ALBISTONE®

ALBISTONE® este un tip revoluţionar de material, dezvoltat de echipa noastră de tehnicieni şi verificat printr-o serie întreagă de teste de laborator. Materialul ALBISTONE® se remarcă în special prin stabilitatea coloristică mare şi prin stabilitatea UV. Dintre alte avantaje fac parte rezistenţa maximă la deteriorarea mecanică şi duritate, care prelungesc până la 50 de ani durata de viaţă a acestui material. ALBISTONE® este un material rezistent la îngheţ, cu excelente proprietăţi de izolare termică. Salubritatea acestui material este atestată prin certificarea pentru apă potabilă.

Duritatea materialului

Materialul ALBISTONE® are o rezistenţă la perforare (rezistenţă la impact) de cel puţin de cinci ori mai mare decât polipropilena utilizată în mod convenţional.

Stabilitatea UV

Materialul ALBISTONE® se evidenţiază printr-o stabilitate mare în urma expunerii la radiaţii UV, durata lui de viaţă fiind de câteva ori mai mare decât a celorlalte materiale utilizate la fabricarea de piscine.

Rezistenţa la căldură

Un avantaj important al acestui material este şi rezistenţa la căldură. ALBISTONE® poate fi utilizat în mod continuu la temperaturi de la -40 °C până la +70 °C.

Protecţia mediului înconjurător

ALBISTONE® nu are efecte dăunătoare sănătăţii. Corespunde normelor de igienă din CZ, EU şi SUA pentru contactul cu alimentele. Este certificat pentru apă potabilă.

Salubritate

Utilizarea materialului ALBISTONE® nu este limitată numai la piscine şi cămine tehnologice. Este ideal şi pentru căzile de duş de aceeaşi culoare cu piscina şi peste tot unde este necesară o etanşeitate perfectă.

Tehnologia de fabricare a piscinelor

Piscinele ALBISTONE® sunt fabricate din elemente de construcţie de bază, sub formă de plăci şi benzi rulate. Îmbinarea se realizează prin lipire prin extrudare la cald, cu o duritate foarte mare a îmbinărilor - mai mare decât cea a materialului propriu-zis. Astfel, este imposibil să apară crăpături pe piscină, în locurile de îmbinare. Armăturile şi nervurile de pe circumferinţa piscinei asigură stabilitatea şi duritatea formei.

Certificate şi garanţii

Pentru ca experienţa dumneavoastră să fie cât mai plăcută, site-ul nostru web utilizează cookies. Citiţi mai multe