Products:

Acoperiri de piscină telescopice CASABLANCA

Acoperirea Casblanca este aici pentru dumneavoastră. Aveţi la dispoziţie o gamă largă de accesorii, culori şi materiale. Ca exemplu putem menţiona combinaţia preferată dintre acoperişul din policarbonat celular şi panourile laterale din policarbonat compact. Vom fi bucuroşi să vă ajutăm să alegeţi cea mai bună soluţie pentru piscina şi grădina dvs...

Aveţi întrebări? Consultaţi-vă cu noi!

Vă suntem la dispoziţie pentru a vă ajuta să alegeţi soluţii care să corespundă la maxim cerinţelor dvs.

Contactaţi-ne  

Informaţii de bază

Producţie standard şi atipică

Acoperiri fabricate pentru cele mai frecvente tipuri de piscine, de jacuzzi şi de autovehicule. Sunt livrate în stare demontată, în cutii; avem în permanenţă pe stoc, în orice moment, 500 de acoperiri. Cele mai importante avantaje sunt raportul imbatabil calitate - preţ, livrarea în 48 de ore, manipularea uşoară şi costurile de transport reduse. Datorită sistemului unic de ambalare în cutii suntem în măsură să transportăm 80 de acoperiri cu un singur autovehicul. Pentru o mai bună informare a dvs., toate acoperirile fabricate în mod standard sunt marcate în acest catalog cu logoul ALBIXON BOX.

Atipice

Acoperirile atipice sunt abordate în mod individual. Se utilizează pentru acoperirea piscinelor cu forme, mărimi şi amplasamente atipice. În această categorie sunt incluse şi acoperirile pentru terasele de hoteluri şi de restaurante ş.a.

Detalii

Details of Casablanca enclosures

Opţiuni

Date tehnice privind acoperirea

Profiluri M

Cele mai uşoare profiluri, utilizate exclusiv la acoperirile destinate pentru zonele fără zăpadă şi pentru Klasik Spa.
Secţiune 40 x 55 mm.

Profiluri L

Profiluri pentru acoperiri cu dimensini medii şi pentru SKYTRIUM. Identice ca aspect cu profilurile M, dar întărite structural.
Secţiune 40 x 55 mm.

Profiluri L+

Profiluri pentru acoperiri mai mari. Comparativ cu seria L, profilul central este extins.
Secţiune 40 × 55 mm şi 40 x 72 mm.

 

Şine

Air

Adecvate şi pentru acoperiri cu profiluri M, L şi L+ şi pentru SKYTRIUM. Soluţie unică cu şuruburi de ancorare mascate. Opţiune pentru acoperiri cu unghiuri mici şi oblice.
Înălţime 20 mm, pas 70 mm.

VITRAJ

Policarbonat celular

 

Utilizăm policarbonat celular cu pereţi dubli, cu grosime de 8 mm (profi luri S, M, L). Acest vitraj se evidenţiază prin rezistenţă extremă şi prin proprietăţi de izolare foarte bune. Desigur că este prevăzut cu protecţie UV. Se poate alege din 4 culori. Noutate! Hammer finish!

Twin wall polycarbonate color clear
Transparent
Twin wall polycarbonate color smoky
Fumuriu
Twin wall polycarbonate color blue
Albastru
Twin wall polycarbonate color green
Verde
Twin wall polycarbonate color hammer finish
Hammer finish

Policarbonat compact

 

În mod standard, utilizăm policarbonat compact cu grosime de 4 mm. Iar pe pereţii laterali ai acoperirilor de terase, utilizăm un material cu grosime de 6 mm. Acest vitraj se caracterizează prin aspectul său elegant şi prin transparenţa perfectă. Desigur că este prevăzut cu protecţie UV. Se poate alege din 4 culori.

Compact polycarbonate color clear
Transparent
Compact polycarbonate color smoky
Fumuriu
Compact polycarbonate color blue
Albastru
Compact polycarbonate color green
Verde

Sticlă securizată

 

WAcest vitraj cu grosime de 6 mm se utilizează la pereţii laterali ai acoperirilor de terase. Veţi aprecia rezistenţa extremă, proprietăţile se izolare şi rezistenţa înaltă la zgârieturi. Este disponibil numai în variantă transparentă.

Compact polycarbonate color clear
Transparent

 

PROFILE - CULORI

În cazul acoperirilor de serie, culorile sunt prestabilite. În cazul acoperirilor la comandă există următoarele opţiuni de culori:

Categoria 1

 
Silver Elox
Silver Elox
White RAL 9016
Alb RAL 9016
Metallic grey DB703
Antracit DB703
Bronze
Bronz

Categoria 2

 
Walnut
Nuc
Elm
Ulm
Green RAL 6005
Verde RAL 6005
Golden oak
Stejar auriu
Grey RAL 7016
Gri RAL 7016
Carbon
Carbon
Pine
Pin

Categoria 3

 
Toate celelalte culori comform paletei de culori RAL ALBIXON.

 

DETAILII ALE ACOPERIRILOR

Părţii frontale a acoperirii

 
 • Fixă
 • Demontabilă

Partea frontală şi posterioră a acoperirii poate fi montată fix cu şuruburi, sau prin intermediul unor rozete ca demontabil. Recomandăm ca partea frontală demontabilă să se utilizeze atunci când acoperirea nu poate fi deplasată complet în afara piscinei şi când în mod normal se înoată sub acoperire. Partea frontală poate fi prevăzută cu rozete încuiabile. În funcţie de mărime, partea frontală poate fi fabricată ca unul sau mai multe segmente.

Înălţarea muchiilor inferioare ale părţilor frontale

 

Acest detaliu are rolul ca acoperirea să treacă mai uşor, de exemplu, peste bordura proeminentă a piscinei. Oferim înălţimea muchiilor inferiore ale părţilor frotale până la înălţimea 18 cm. În cazul unei înălţări mai mari a muchiei inferioare a partei frontale, se reduce etanşarea acoperirii.

Trapa - Capăt rabatabil

 

Partea inferioară a parţilor frontale a acoperirilor este rabatabilă în sus pentru ca acoperirea să poată trece mai uşor peste obstacole, cum ar fi scările sau trambulina. Înălţimea maximă a capătului rabatabil este de până la jumătate din înălţimea partei frontale . ATENŢIE! În părţile frontale cu capăt rabatabil nu pot fi uşi glisante Pot fi uşi cu balamale, dar acestea trebuie scoase din balamale înainte de se deschide capăt rabatabil. Recomandăm să consultaţi întotdeauna utilizarea unui capăt rabatabil.

Intrarea din laterală

 

De obicei este amplasată în cel mai înalt modul. Se poate amplasa şi în cel mai mic modul, dar în acest caz înălţimea minimă de fabricare a acoperirii creşte cu 10 cm. Suntem singurii de pe piaţă care în cazul acoperirilor de terase oferim posibilitatea de intrare din laterală în orice modul al acoperirii. Bineînţeles că intrarea din laterală se poate încuia.

Uşi în părţii frontale

 
 • Cu balamale (stânga, dreapta)
 • Glisante (stânga, dreapta)
 • Cu două canaturi (cu balamale, glisante)

Acestea pot fi cu balamale sau glisante. Lăţimea standard este de 80 cm pentru uşile cu un canat, 120 cm pentru uşile cu două canaturi. Recomandăm ca, în cazul în care se optează pentru lăţimea de 90 cm la uşile cu un canat şi 140 cm la cele cu două canaturi, să se aleagă varianta glisantă pentru o rezistenţă mai bună. De asemenea, în cazul acoperirilor înalte, recomandăm să se aleagă uşile glisante. În cazul acoperirii joase Casablanca Infinity, nu recomandăm uşă în parţiele frontale. În cazul amplasării unor uşi cu balamale în afara axei acoperirii, este necesar ca balamalele să fi e plasate pe acea parte a uşii care este mai aproape de axă. Toate tipurile de uşi sunt încuiabile.

Blocarea

 
 • Nu încuiabile
 • Încuiabile

În mod standard, fiecare modul este echipat cu 2 blocări, care servesc la blocarea modulelor în poziţia deschis/ închis. Pentru o siguranţă şi mai bună, blocările sunt încuiabile. În mod standard, blocările instalate sunt accesibile din exterior, cu excepţia celui mai mic modul, care este accesibil din interior şi nu este încuiabil - dacă cineva ar rămâne închis sub acoperire, poate să iasă afară cu uşurinţă.

Lungimea modulului

 

Dacă nu este specificat altfel modulele acoperirilor au standard 219 cm. Lungimea recomandată a modulului este în intervalul 180 – 250 cm. Nu recomandăm alte lungimi pentru a se menţine capacitatea de deplasare uşoară a acoperirii. La acoperirile Casablanca Infinity, recomandăm numai lungimea standard a modulului. În cazul în care se creşte lungimea modulului, este necesar să se adauge profil în plus pentru a se păstra capacitatea portantă certificată.

 

Dimensiuni atipice

Opţiuni

 • Acoperire cu dimensiuni individuale
 • Selecţie de peste 68 de culori şi decoruri pentru construcţia portantă
 • Posibilitate de alegere a tipului şi culorii vitrajului
 • Tipul şi amplasarea uşilor în funcţie de cerinţele dvs.
 • Configuraţie complet individuală
DIMENSIUNI POSIBILE ALE ACOPERIRII
Lăţime „B“ de la 200 până la 850 cm
Înălţime „V“ de la 36 până la 350 cm
Lungime „E“ nelimitată

Culori

Culoare opţional

Culori

Policarbonat

Accesorii

CASABLANCA - accesorii recomandate

Prelungirea șinelor

pentru deplasarea acoperirii în afara spaţiului piscinei.

Pompă de căldură XHP

pentru o încălzire mai avantajoasă a piscinei.

Certificate şi garanţii

Pentru ca experienţa dumneavoastră să fie cât mai plăcută, site-ul nostru web utilizează cookies. Citiţi mai multe