Acoperiri

Smart line

Imperial line

Power line

SPA line

Car line

La comandă

Fusion line

SunDrive

CARE SUNT BENEFICIILE ACOPERIRII?

Dacă aveți în grădină o piscină exterioară, fără acoperire (din fibră de sticlă, plastic, ceramică sau folie), în mod sigur vă confruntați cu câteva probleme.

 • Cum să limitez contaminarea permanentă cu impurități a apei din piscină?
 • Cum să mențin apa caldă? Întotdeauna se răcește peste noapte
 • Calitatea apei scade întotdeauna când plouă.
 • Unde sunt copii? N-ați văzut câinele nostru? Vă este frică de înec?

V-ați procurat o piscină și ați îndeplinit în felul acesta nu numai visul Dvs., dar și al celor dragi și în majoritatea cazurilor, în special al copiilor. Cu toate acestea sunteți îngrijorat de siguranța lor și de bătaia de cap cu întreținerea?

Vă dovedim că toate îngrijorările Dvs. se pot rezolva printr-un singur produs – ACOPERIREA pentru piscină! Nu există nimic mai simplu și mai eficient. Care sunt problemele pe care le rezolvă ACOPERIREA?

Securitatea! Nu mai trebuie să vă faceți griji unde sunt copii și animalele de companie. Aveți siguranța că acoperirea împiedică accesul lor necontrolat în piscină și o eventuală tragedie. Acoperirea piscinei este echipată cu o serie de siguranțe și elemente de siguranță (blocarea modulelor, încuietoare de ușă cu siguranță pentru copii, etc.) care vă garantează o siguranță maximă.

 

Creșterea temperaturii apei! Pentru fabricarea acoperirilor piscinelor se utilizează panouri din policarbonat celular. Aceste plăci servesc nu numai ca material de umplutură al construcției din aluminiu a acoperirii, dar totodată, datorită efectului lor de seră măresc temperatura apei din piscină. Dacă vă acoperiți piscina, prelungiți sezonul estival cu câteva luni. Nu numai că apa nu se răcește peste noapte, dar totodată, dacă vremea este însorită, apa din piscină se încălzește GRATIS. Acest fapt vă permite economii importante.

Apă curată ca de izvor! Nu vă mai place să curățați mereu impurități mari cum ar fi iarbă, frunze, animale mici și altele? În momentul în care acoperiți piscina, aceste impurități nu vor mai intra în apa din piscină. Nimic din toate acestea nu își va mai găsi drumul în piscina Dvs. acoperită. Afară începe să plouă și Dvs. începeți să vă împăcați cu ideea că la o ploaie substanțială va crește valoarea pH-ului din piscina Dvs. și va trebui să aplicați produse chimice ca să stabilizați apa? Nu aveți nici un motiv – dacă piscina va fi acoperită, nici unul din acești factori (ploi acide, polen, praf, etc.) nu va influența calitatea apei. Apa rămâne curată.

Din ce se fabrică acoperirile pentru piscine?

Elementul principal de construcție al acoperirii pentru piscine este un aliaj special de aluminiu, care are suprafața tratată prin Silver ELOXare (eventual prin lăcuire sau aplicarea unui decor lemn). Din acest material sunt fabricate toate părțile portante, arcurile și construcția întregii acoperiri. Ca material de umplutură este utilizat policarbonatul celular sau sticla organică transparentă. Ambele materiale au astfel de proprietăți fizice , încât funcționează ca panouri solare și măresc temperatura apei din piscina Dvs. exterioară în medie cu 8°C.

Catalogul acoperirilor piscinelor. Orice vă doriți ... noi suntem pregătiți să vă fabricăm.

A acoperi piscina se poate face în câteva moduri. Fiecare poate alege ce variantă își dorește. Puteți alege prelate cu aspect urât, fără elemente de siguranță, care nu vă înlesnesc în nici un fel întreținerea piscinei – ba dimpotrivă, trebuie să vă ocupați și de curățarea și îngrijirea prelatei, sau acoperiri confortabile, sigure și polivalente.

Oferim acoperiri pentru piscine în următoarele serii de modele de bază:

Klasik, Klasik Excellence și varianta sa fără șine - Klasik No-line. Cel mai bine vândut model și cel mai accesibil ca preț, de formă semicerculară.

Casablanca este un model cu un design mai sofisticat și îndeplinește cerințele celor mai exigenți clienți. Acest model arată foarte impresionant, atât în varianta înaltă, cât și în varianta sa joasă. Și modelul Casablanca poate fi fabricat în varianta fără șine. În oferta noastră găsiți și noua serie de modele Casablanca Infinity.

Dallas. Chiar denumirea sugerează că este vorba de un model care are ceva captivant și interesant. Este tocmai forma sa, care este o combinație de acoperire Klasik și Casablanca. Este un model foarte accesibil ca preț, a cărui frumusețe excelează în special în versiunea joasă sau de înălțime mijlocie. Pentru căzile cu hidromasaj fabricăm Dallas SPA.

Monaco este apreciat în special de clienții care preferă un design mai tehnic și mai constructiv. Forma sa, pornind de la un cadran are o poziție dreaptă specifică care se transformă într-un arc elegant. Model ideal pentru folosirea în aer liber, unde domină detalii tehnice plane. Cel mai elegant model cu înălțime de circulație.

Monaco Future este faceliftul modelului Monaco. Îmbinarea ascuțită a poziției drepte cu arcul am înlocuit-o cu o formă rotunjită. Această formă de acoperire evocă o picătură, iar popularitatea ei crește rapid. Model care îmbină eleganța, curbe subtile și design în forma sa maximă.

La cererea Dvs. suntem capabili să fabricăm și acoperiri atipice non-standard pentru piscine.

Toate modelele pot fi fabricate cu înălțimi minime (începînd cu 55 cm). Acest lucru va fi apreciat de către aceia dintre dumneavoastră care doresc să aibă acoperirea cât mai joasă, pentru a fi cât mai discretă cu putință. În acest caz, recomandăm ca suprafața construcției să fie tratată cu ajutorul unei lăcuiri speciale - așa numitul decor lemn. Acoperirea va arăta ca fiind fabricată din lemn de ulm sau de pin. Eventual o putem lăcui conform gamei de culori RAL în nuanța care se va armoniza cu ferestrele, tencuiala, sau cu alte detalii ale casei Dvs.

În mod similar, putem fabrica toate acoperirile piscinelor în așa-numitele înălțimi de circulație. Astfel de acoperiri pot servi totodată ca grădini de iarnă și le puteți folosi nu numai pentru schimbarea confortabilă, depozitarea mobilierului de grădină dar, datorită înălțimii de circulație, vă puteți amenaja propriul centru de relaxare.

Imaginați-vă: afară începe vara, soarele strălucește, dar din când în când cerul este acoperit de nori, iar relaxarea Dvs. de vis la piscină este afectată de o rafală de vânt. Aveți senzația că nu puteți folosi piscina Dvs.? Greșiți - dacă aveți acoperire cu înălțime de circulație, atunci puteți. Costum de baie, halat de baie iar în mână prosopul. Piscina o aveți sub acoperire, șezlongul, de asemenea, apa este caldă deoarece acoperirea multiplică efectul razelor solare și totodată împiedică vântul să tulbure această idilă. Nimic nu stă între Dvs și o bine-meritată odihnă după o zi grea de lucru.

De asemenea, la noi puteți găsi modele de acoperiri pentru autoturisme, care protejează mașina Dvs. de influențele mediului. Ne specializăm și în acoperiri pentru săli de așteptare și bănci cu jucători de rezervă, care pot fi utilizate atât pe stadioanele de fotbal, cât și în stațiile transportului în comun. Puteți comanda, de asemenea, marchize deasupra intrării și adăposturi din materiale de calitate.

DESPRE NOI

 • 350 de salariați instruiți profesional
 • Putem produce până la 1000 de acoperiri pe lună
 • Peste 50000 mp suprafață de producție și showroom
 • 1200 mp destinați centrului de inginerie, design și dezvoltare
 • Calitate și design
 • Tehnologii de Top și cele mai bune materiale
 • Calitate excepționala la un preț imbatabil
 • 52 de patente și Certificare internațională a calității (TUV, AFNOR, REMA).
 • Tehnologie modernă de tratare a suprafețelor, atelier de lăcuit cu pulberi, DECORAL, GSB

IDEALCOVER

În ziua de astăzi, acoperirea este o parte componentă indispensabilă a piscinelor. Datorită noilor tehnologii este posibilă utilizarea energiei solare și prelungirea în felul acesta a sezonului de baie și reducerea cheltuielilor de funcționare.

CALITATE

Acoperiri revoluționare de cea mai bună calitate.

TEHNOLOGIE

Tehnologia noastră cu totul nouă îmbunătățește calitatea și reduce costurile. Cum este posibil acest lucru? Am dezvoltat o nouă tehnologie de fabricație, care ne  permite eficientizarea producției și reducerea costurilor.

Tehnologia avansată de producție de serie = calitate excelentă la prețuri imbatabile. Suntem cel mai mare producător mondial de acoperiri telescopice pentru piscine.

 

 • 1. PROTECŢIA COPIILOR DVS

  Feriţi animalele şi copii de înec. Piscina neacoperită este ca fântâna neacoperită..

 • 3. PURITATEA APEI

  Nici o murdărie. Păstrează apa curată în piscină şi reduce consumul de chimicale.

 • 5. ECOLOGIA

  Produsele IDEALCOVER sunt produse prietenoase cu mediul şi cu ambientul. Salvaţi mediul înconjurător folosind acoperiri de piscină IDEALCOVER.

 • 7. MAI MULTE FUNCŢII DE INTERIOR

  Acoperirea IDEALCOVER poate deveni şi un supliment estetic al grădinii dumneavoastră.

 • 9. COSTURII REDUSE

  Faceţi economie de orice energie necesară încăzirii apei din piscină.

 • 11. EXISTENŢA PISCINEI PRELUNGITĂ

  Protejează piscina contra razelor UV. Prelungeşte semnificativ durata de viaţă a piscinei prin reducerea influenţei factorilor care afectează piscina.

 • 13. ECONOMEŞTE TIMPUL DE ÎNTREŢINERE A PISCINEI

  Reduce timpul necesar întreţinerii piscinei.

 • 2. TEMPERATURA APEI

  Apa în piscină acoperită este mai caldă. Încălziţi apa în picină GRATIS. Acoperirea IDEALCOVER vă garantează temperatură stabilă a apei.

 • 4. PRELUNGEŞTE SEZONUL DE BAIE

  Acoperirea prelungeste semnificativ sezonul estival.

 • 6. INTIMITATE

  Beneficiaţi de confortul si intimitatea pe care le oferă acoperirea profesională şi de calitate.

 • 8. PRELUNGIREA BUCURIILOR ACVATICE

  Aveţi posibilitate să vă bucuraţi mai mult timp de ceea ce vă face plăcere vara şi să vă relaxaţi mai mult timp.

 • 10. MAI PUŢINĂ CHIMIE

  Este ecologică, utilizarea chimicalelor poate produce dermatite.

 • 12. PH STABIL

  Ploile acide, praful şi insectele influenţează negativ valoarea pH-ului apei. Cu ajutorul acoperirii, puteţi menţine pH-ul apei la nivel optim.

 • 14. PROTEJEAZĂ PISCINA IARNA

  Protejează piscina contra gerului direct, pe altă parte, baia în apă caldă, pe timp de iarnă, este foarte plăcută.

Referinţe VIDEO

VIDEO References

   

Noutăţi

Expozitia KOLN

Mon, 12 Oct 2015

Expozitia KOLN Aici găsiţi noutate  

Reţele sociale

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Vimeo
 • YouTube